ВИДЕО: Гореа гробиштата кај Свидовица

19 Август 2017

Голем пожар избувна вечерва пред 19 часот во селските гробишта кај Свидовица. Екипи на Противпожарната единица на Струмица беа на терен и успееја да го локализират и стават под контрола пожарот. Голем број од гробните места беа опожарени.