ФОТО: Голем шумски пожар над Водоча

12 Јули 2017

Пред еден час над селото Водача на планината Еленица избувна пожар, кој од ветерот се проширува и е зафетена поголема површина.

Засега од Противпожарната единица не соопштуваат повеќе информации, само дека околу 13 часот е пријавен пожарот и екипите се на терен. Повеќе информации подоцна.