Да му помогнеме на 2 и пол годишниот Антонио кој се бори за живот

21 Јуни 2017

Апел до сите добронамерни луѓе со хумано срце, да му помогнеме на 2 и пол годишното момче Антонио Мавров од Добрејци, струмичко, кој боледува од леукемија.

Неопходни се финансиски средства кои неговите родители не се во можност да ги обезбедуваат за редовно лекување на малиот Антонио.

Секој кој има можност, може да донира на трансакцинска сметка: 270700035393309 во Халк Банка, на име Жаклина Маврова, девизна сметка: МК07270700043357785, HALKBANK AD Skopje (EXPCMK22), а за дополнителна помош можат да контактират со родителите на Антонио на мобилниот број: 078/567-243.