Утре прекин на електричната енергија во Босилово

18 Мај 2017

Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат дека утре (петок, 19 мај), во периодот од 09:00 до 14:30 часот, ќе има прекин на електричната енергија во Босилово, од центарот кон Турново, од центарот кон Петралинци, репетитори на Т-Мобиле, Геом Босилово и Тома Радово.