Атанас Мишев од Босилово нов Милионер на Државна видеолотарија

18 Мај 2017

Во „Спорт Лајф“ во селото Босилово, струмичко, на 13 мај, освоен е 43-от МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Државна видеолотарија. Добитник е Атанас Мишев од Босилово, а добивката е вредна 1.554.657 денари. Таа е веќе трета по ред добивка МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во месец мај.