Поради дефект без вода неколку улици во градот Струмица

18 Мај 2017

Од ЈПКД „Комуналец“ Струмица информираат дека поради дефект на водоводна линија, денеска (четврток, 18 мај), во периодот од 09:00 до 14:00 часот без вода за пиење ќе останат домаќинствата од улиците во градот Струмица: „Киро Минанов“, дел од „Браќа Миладинови“ и дел од „Иљо Шопов“.