Исчезнато 13-годишно девојче од Баница

15 Март 2017

СВР Струмица информира дека по пријава на родител, вчера утрото околу 07:00 часот, 13-годишно девојче заминало од својот дом во селото Баница во непознат правец и не се вратило.

Полицијата превзема мерки за пронаоѓање на девојчето.