Утре прекин на електричната енергија во Градско Балдовци

15 Март 2017

Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат дека утре, (четврток, 16 март), во периодот од 09:15 до 15:00 часот ќе биде прекинато снабдувањето со електрична енергија во населеното место Градско Балдовци и Сепарација на „КИ-ПО“.