ВИДЕО од пристигнувањето на чудотворната икона на Богородица Брзопослушница во Струмица

12 Март 2017

Чудотворната икона на Богородица Брзопослушница пристигна во Струмица. Во чест на големиот настан од страна на Струмичката епархија беше организиран голем побожен пречек на кој присуствуваа неколку илјади верници од целата држава, но имаше и до соседните Бугарија и Грција.