5 години Никола Новоселски е во коматозна состојба, родителите не губат надеж

04 Март 2017

Пред 5 години, сега 32-годишниот Никола Новоселски од Муртино настрадал во сообраќајна незгода од која се здобил со повреди во главата кои предизвикале трајни последици и сеуште е во коматозна состојба. Родителите сепак не губат надеж. Веруваат дека лекувањето во една Руска клиника со пресадување матични клетки ќе му помогне на Никола.

Погледнете ја сторија на ТВ Канал 5 од домот на Никола Новоселски >>>