Манчев: Во наредните 4 години ќе бидат отворени повеќе од 10 нови рудници

08 Декември 2016

ВМРО-ДПМНЕ и досега реално покажа дека има способен тим кој може да ја постави националната економија на здрави нозе

„ВМРО-ДПМНЕ и досега реално покажа дека има способен тим кој може да ја постави националната економија на здрави нозе и тим на луѓе со чија работа ќе биде подобро за сите и затоа кога ја бараме поддршката од сограѓаните, тоа го правиме со кренета глава, убедени дека граѓаните секогаш знаат што е подобро“... истакна на денешната прес конференција Ванковер Манчев, кандидат за пратеник од ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ4.