Кандидатите за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ во Изборната единица 4, Ванковер Манчев и Васил Пишев, денеска остварија средба со министерот за…
Во изјавата по завршувањето на средбата кандидатот за пратеник од СДСМ, Катерина Кузмановска истакна...
Кон Панел дискусијата, што се одржа во хотел „Есперанто“ во Струмица, се придружи кандидатот за пратеник до оваа партија, Ванковер…
Груевски нема да е премиер на 12-ти, Заев ќе е премиер на 12-ти декември. Власта паѓа на 11-ти вечерта, па…
Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во населено место Дабиле - Општина Струмица, на кој се обрати лидерот и носител на изборна единица…
Во времето на ВМРО-ДПМНЕ, како што нагласи Груевски, земјоделецот е почитуван и добива поддршка, редовни субвенции, му се помага при…
Според Богоевски, тезата за федерализација на Македонија е манипулација на владејачката партија
Денеска сум во кампања во мојата Струмица, заедно со мене се кандидатите за пратеници, а во поддршка се сите овие…
Кандидатите за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ во Изборната единица 4, Ванковер Манчев и Васил Пишев, во придружба на министерката за култура…
Кандидатите за пратеници од ВМРО-ДПМНЕ, Ванковер Манчев и Васил Пишев, заедно со Унијата на млади сили при Општинскиот комитет на…
Кандидатите за пратеници на Коалицијата предводена од СДСМ во Изборна единица 4, Катерина Кузмановска, Коста Јаневски и Коста Костадинов, денеска…
Доктор Манчев на средбата со своите колеги, здравствените работници, истакна дека со иста динамика ќе се продолжи со реформите во…
Кандидатите за пратеници од СДСМ, Катерина Кузмановска, Коста Јаневски и Костадин Костадинов, денеска во струмичката чаршија
Портпаролот на ОО на СДСМ во Струмица и кандидат за пратеник во ИЕ4, Коста Костадинов, денеска по присуството на лидерот…
Имаме како и секогаш нова понуда, не бараме да не изберат на стара слава за тоа што сме го правеле…
Кандидатот за пратеник на СДСМ од Струмица во Изборна едница 4, Катерина Кузмановска, денеска учествуваше на тркалезната маса, по повод…
Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ, од Струмица денеска промовираше два проекти од програмата „Реално“
Кандидатите за пратеници на СДСМ од Струмица во Изборната единица 4, Катерина Кузмановска, Коста Јаневски и Коста Костадиновски, денеска имаа...
Кандидатите за пратеници од Коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ во Изборната единица 4, Ванковер Манчев и Васил Пишев...
Ние од СДСМ немаме апсолутно никаква потреба да го оцрнуваме ликот на најоцрнетиот политичар во Република Македонија, Никола Груевски
Страница 4 од 11