Од ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица, со реакција на денешниот говор на претседателот на Советот на Општина Струмица, Јосиф Христов
Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ и во Струмица со хуманитарна акција, преку која ќе им помогнат на жителите од…
Да го примиме овој ден Божиќ во нашите срца и така вербата во Бога ќе ни биде блиска
Пакетчињата ги поделија претседателката на Унија на жени, проф. Мимоза Серафимова и Дедо Мраз
По повод Новогодишните и Божиќните празници, Форумот на жени на Општинската организација на СДСМ во Струмица, денеска ја реализираше традиционалната…
Претседателот на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица, Зоран Пакетов, упати новогодишнa поракa до граѓаните на општина Струмица во пресрет…
Во предвечерието на крајот на 2014-та и почетокот на новата 2015-та година, пред почетокот на Божиќните празници, сакам на Македонците…
Унијата на жени на сите дечиња, хоспитализирани во Струмичката „Општа болница“, им подарија…
Страница 11 од 11