Има или нема огревно дрво за граѓаните во подружницата на ЈП „Македонски шуми“ во Струмица и дали под рака „на…
Манев информираше дека проектот ќе започне да се реализира од септември 2017 година, повикувајќи ги сите оние кои се препознаваат
Претседателот на струмичкото ВМРО-ДПМНЕ ги повика сите кадри кои се членови на оваа партија, но и граѓани кои сакат да…
100.000 граѓани од општина Струмица сами купуваат инјекции, инфузии и лекови. Не можат да добијат точна лекарска дијагноза поради расипаните
Во пресрет на зимата, струмичани и оваа година стравуваат од ненавремено снабдување со огревно дрво
Членови на Унијата на млади сили при ОК на ВМРО-ДПМНЕ од Струмица се вклучија во акцијата за расчистување на поплавените…
Претседателот на ОО на ГРОМ во Струмица, Сашо Милковски, на денешната прес конференција го повика струмичкиот градоначалник Зоран Заев, да…
Портпаролот на ОО на СДСМ во Струмица, Коста Костадинов, со реакција на денешната прес конференција на претседателот на ГРОМ во…
Милковски вели дека, ако Зоран Заев се крие, институциите на државата не смеат да молчат и да се кријат, тие…
Портпаролот на ОО на СДСМ во Струмица, Коста Костадинов, вели дека Васил Пишев со неговите прес конференции ја игра главната…
Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Васил Пишев денеска на прес конференција изјави дека градоначалникот Заев, во случајот „Цареви кули“
Портпаролот на Општинската организација на СДСМ во Струмица, Коста Костадинов, и денеска побара од министерот за внатрешни работи, Митко Чавков
На прославата, покрај голем број гости, присуствуваше целото општинско раководство на партијата, актуелните пратеници Васил Пишев и Славе Гошев, градоначалници…
Темата Заев - Ристовски и денеска ја говореше пратеникот Васил Пишев на прес конференцијата во Општинскиот штаб на ВМРО-ДПМНЕ во…
Од Општинската организација на СДСМ во Струмица и денеска со прес конференција за злоупотреба на полициски хеликоптер и прашуваат...
И денеска пратеникот Васил Пишев на прес конференцијата говореше за поврзаноста на Заев, Ристовски и „Чам-Чифлик“
Новиот претседател ан Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица, Ванковер Манчев, денеска го имаше своето прво официјално обраќање до членовите…
Додека тие едвај можат да купат автобуски билет за да стасаат до потребната дестинација, Владата на Груевски се рафрла со…
Пратеникот во Собранието на Република Македонија од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Васил Пишев и денеска на прес конференција говореше за комплексот…
Коста Костадинов, вели дека стотици граѓани на Струмица добиле решенија за парична казна од УЈП од најмалку 100 евра
Страница 6 од 11