Забавна наградна игра на „DREAM by AlMak“ во струмичкиот парк

11 Август 2016

Во синоќешната наградна игра беа доделени 19 перници, 23 маици, 27 порцелански чаши и други награди

Од синоќа „DREAM by AlMak“ организира интересен настан, забавна наградна игра „Сонувај oтворено“, која ќе се одржува до 13-ти август од 18:00 до 21:00 часот, во големиот Градски парк во Струмица.

 

Несебично искористувајќи ја позитивната енергија, создадена од настаните на годинашниот „Струмица ОПЕН Фестивал“, „DREAM Open“ преку игра и забава ќе ви ги презентира предностите и квалитетот на производите од „DREAM by AlMak“, а со учество во забавната игра ќе бидете и наградени.

 

Во синоќешната наградна игра беа доделени 19 перници, 23 маици, 27 порцелански чаши и други награди.

 

Дојдете и вечерва да „СОНУВАМЕ ОТВОРЕНО“ со награди!

ФОТОГАЛЕРИЈА