СтрумицаНет - RSS

Кандидатот за градоначалник на општина Струмица од СДСМ и Коалицијата „Живот во Македонија“, Коста Јаневски, во своето обраќање најави дека…
Идните членови на Советот на општина Струмица од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“, денеска се прошетаа низ централното градско…
Кандидатот за градоначалник на општина Струмица од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“, Марјан Бајрактаров ја претстави програмата „Нова ера…
Кандидатот за градоначалник на општина Струмица од СДСМ и Коалицијата „Живот во Македонија“, Коста Јаневски, во денешното свое обраќање, ја…
Од Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица со реакција на денешната изјава во Струмица на Мила Царовска од СДСМ и…
Претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица и носител на листата за советници за општина Струмица, Александар Донев, на денешната…
Мила Царовска, потпретседател на Комисијата за труд и социјална политика на СДСМ, заедно со кандидатот за градоначалник и носителот на…
Продуцентската куќа „Револушн“ од Скопје, со реакција по повод обидот за стопирање на понатамошниот живот на долгометражниот игран филм за…
Кандидатот за член на Советот на општина Струмица од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“, Мимоза Костуранова Алексиќ, на денешната…
Кандидатот за градоначалник на општина Струмица од редовите на СДСМ и Коалицијата „Живот во Македонија“, Коста Јаневски, на денешната прес…
Центарот за развој на Југоисточниот плански регион, денеска организираше јавна презентација на Каталогот на реализирани проекти 2009-2017, имплементирани во партнерство…
Премиерот на Република Македонија, Зоран Заев, денеска во својот кабинет оствари средба со режисерот, струмичанецот Горан Тренчовски и со продуцентот…
49-годишната Розе Кирова од Струмица живее заедно со две малолетни деца средношколци, 16-годишна ќерка и 17-годишен син. Во јануари оваа…
Кандитатот за градоначалник на општина Струмица, Коста Јаневски и носителот на советничката листа на СДСМ и Коалицијата „Живот во Македонија“,…
Од Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица со реакција на денешната прес конференција на кандидатот за градоначалник на општина Струмица…
Кандидатот за градоначалник на општина Струмица од СДСМ и Коалицијата „Живот во Македонија“, Коста Јаневски, денеска на прес конференција истакна…