Се насипува улица во Босилово

25 Декември 2014

Денеска општина Босилово во соработка со ЈПКД „Огражден“, изврши насипување и порамнување на локална улица во населеното место Босилово

Денеска општина Босилово во соработка со ЈПКД „Огражден“, изврши насипување и порамнување на локална улица во населеното место Босилово.


Матријалот за насипување и механизацијата за порамнување беа обезбедени од страна на општината и улицата во должина од околу 200 метри беше оспособена за нормално движење на пешаците и моторните возила.