×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/679

Се насипува улица во Еднокуќево

15 Декември 2014

Граѓаните кои гравитираат и непосредно ја користат оваа улица сами со сопствен транспорт и рачен алат учествуваа во земјените работи

Деновиве општина Босилово во соработка со локалното население од Еднокуќево изврши насипување и порамнување на локална улица во ова населено место.


Граѓаните кои гравитираат и непосредно ја користат оваа улица сами со сопствен транспорт и рачен алат учествуваа во земјените работи, а матријалот за посипување на улицата беше обезбеден од општина Босилово.

Галерија

{gallery}679{/gallery}