×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/678

Се чисти атмосферска каналска мрежа во Бориево

12 Декември 2014

Решавањето на овој проблем ќе овозможи решавање на проблемот со одводот на атмосферската вода на поголемиот дел од селото

Продолжуваат активностите околу нормализацијата и правилното функционирање на атмосферската канализациона мрежа во општина Босилово.


Општина Босилово ангажираше специјално возило - цистерна на ЈПКД „Комуналец“ Струмица за прочистување и одзатнување на подземните атмосферски цефки во централниот дел на населеното место Бориево.


Решавањето на овој проблем ќе овозможи решавање на проблемот со одводот на атмосферската вода на поголемиот дел од селото.

Галерија

{gallery}678{/gallery}