СтрумицаНет ПокренатоИзбор на уредникот


media/k2/items/src/97d987363fe63c4fd6af306d4ce1e151.jpg

ЕКСКЛУЗИВНО ФОТО: Се ожени фудбалерот Сашко ...

Свадбената церемонија, односно судбоносното „ДА“ ...
media/k2/items/src/e9541ff3a1192f3e251347f9009ffd21.jpg

ФОТО: Полицајци и родители патролираа низ ...

Полицајци и родители синоќа патролираа низ ...
media/k2/items/src/62215c26e16ac37d25052e6a5e5d0b23.jpg

ФОТО: Се поставува модерен систем за ...

Станува збор за модерен систем за наводнување на ...
media/k2/items/src/7f667057df63fdd3bd2720c254caf46a.jpg

Се формира нов одбојкарски клуб во Струмица ...

За прв претседател е избран долгогодишниот ...
media/k2/items/src/1a4db616dd62ba1ca0bc919bd5f9f1c1.jpg

Зоран Балдовалиев се враќа во бугарски ...

Балдовалиев денеска за овој бугарски фудбалски ...
media/k2/items/src/9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6.jpg

Струмица и Академија „Пандев“ домаќини на ...

Меѓународниот детски куп „Lukoil Childrens Cup“ ...

Е - Медиуми

Новости

Бидете информирани за нашите нови попусти, надградби и нови дефениции. Секако бесплатно е. СтрумицаНет никогаш не спамира